Har du rynker i sinnarynken og pannen?

Sinnarynke-f%C3%B8r.jpg

Mange ønsker derfor å redusere litt på myserynker og alderstegn i bl.a. pannen og sinnarynken.

Behandlinger med Botulinum toxin (BTX) er svært populært, og jeg har blant annet vært med på en stor artikkel i VG som omhandler skjønnhetsbehandlinger med Botox.

Spesielt sinnarynken mellom øyenbrynene er populær å behandle med BTX. Andre vanlige områder er smile-rynkene på utsiden av øyenene  (kråketær) og “tversover-rynkene” i pannen (når man hever øyenbrynene).

En av mine mange pasienter var så glad for det naturlige resultatet hun fikk etter en BTX behandling, at hun ba meg legge disse flotte før og etter bildene ut på bloggen.

Sinnarynke, før og etter behandling med BTX.

Pasienten myser på begge bildene. 12 dager mellom før og etter bilde.

Har du rynker i sinnarynken og pannen?

Pannelinjer/rynker, før og etter behandling med BTX, 12 dager mellom hvert bilde.

Pasienten hever brynene på både før og etter bildet, å kan som dere ser bevege øyenbrynene uten problemer. Dette er en teknikk jeg har utviklet for et naturlig og pent restultat med BTXbehandlinger. Ingen unaturlige stive og kunstige hollywood-panner :)

Har du rynker i sinnarynken og pannen?

Har du rynker i sinnarynken og pannen?

Visste du at man kan behandle linjer og rynker på overleppen, sure munnviker (nedovermunn), linjer rundt øynene, Gummy smile (Tannkjøttsmil), kjeve/tanngnissing, hals og brystkassen, svetteproblematikk (under armene) med BTX?